Sailéad Eorna le Sauerleeks agus Glasraí Rósta Éireannacha

Comhábhair do 2 duine:

100g eorna

100g SauerLeeks

2 tbsp Sú SauerLeeks

Glasraí Séasúracha (an oiread agus is mian leat!)

2 tbsp Ola Síolta Ráibe na hÉireann

50g Cnónna tósta

1 tbsp Greamaigh Harissa

1 tbsp Peirsil mionghearrtha

Miontas mionghearrtha 1 tbsp

Treoracha:

Cook Eorna mar a léirítear ar an bpacáiste. Socraigh leataobh le fuarú.

Measc sú SauerLeeks, ola síolta ráibe agus greamaigh harissa go dtí go réidh. Cóta na glasraí séasúracha is fearr leat leis an marinade harissa agus rósta iad. Nuair a bheidh tú réidh, cuir ar leataobh le fuarú.

Aistrigh eorna bruite chuig babhla mór meascáin. Cuir veggies rósta lena marinade, SauerLeeks agus peirsil úr agus mint.

Barr le cnónna tósta.

Ar ais go blag