Comhábhair do 2 duine:
200g chickpeas bruite
100g Sauerbiet
1 gairleog clove (nó SauerGarlic níos fearr fós!)
zest agus sú ó 1 líomóid mheán
4 spúnóg bhoird tahini
2 spúnóg bhoird ola olóige
¼ teaspoon salann
1 teaspoon cumin talún
Treoracha:
Cuir SauerBeet, chickpeas agus gairleog isteach i bpróiseálaí bia agus blitz ar feadh 1 nóiméad go dtí go talamh. Cuir na comhábhair go léir atá fágtha agus próiseas go dtí go creamy. Ba chóir go mbeadh uigeacht ghránach éigin aige, tá sé sin ceart go leor. Má tá sé tirim nó más mian leat é a tanaí amach agus é a dhéanamh níos uachtaraí, cuir níos mó tahini nó sú ó SauerBeet, go dtí gur mhaith leat an comhsheasmhacht. Coigeartaigh blastanas, ag cur níos mó salainn, cumin, ola olóige, nó sú líomóide más gá. Scrap isteach i mbabhla riartha agus riar leis an arán is fearr leat (focaccia sa phictiúr). Cuisnigh i gcoimeádán aerdhíonach mura bhfuil tú ag freastal ar an bpointe boise. Coimeádfaidh SauerBeet hummus sa chuisneoir, clúdaithe go maith, ar feadh 4-5 lá.