Comhábhair do 2 duine:
100g duilleoga mint
200g Sauerkraut
12 duilleoga leitís, Eascraíonn bun diana bhaint
12 leathán páipéir ríse ciorclach mór 22cm
uisce te le haghaidh rollaí earrach rollta
Anlann Tumadóireachta:
170g im peanut uachtar
2 tbsp fínéagar ríse (nó Fínéagar leann úll úll)
3 tbsp soy sauce
3 tbsp mil
1 ½ tsp ginger úr grátáilte
1 gairleog clove
¼ tsp calóga piobar dearg
Uisce chun do chomhsheasmhacht atá ag teastáil a bhaint amach
Treoracha:
Rollaigh na Rollaí Earraigh: Tum bileog de pháipéar ríse go tapa san uisce te chun an dromchla iomlán a thaisiú. Leag an páipéar ríse fliuch ar do dhromchla oibre. Cuir píosa leitís gar d’imeall bun an pháipéir ríse. Socraigh pinch beag de núdail ríse, Sauerkraut agus duilleoga mint thar lár na duille leitís. Grab imeall íochtair an pháipéir ríse agus an leitís agus cuir tús le rolladh an earraigh. Nuair a bheidh leath bealaigh sroichte agat, fill ar an taobh clé agus ar dheis. Críochnaigh rolladh suas an rolla earraigh an bealach ar fad go dtí an deireadh.
Anlann Tumadóireachta: cuir na comhábhair go léir i bpróiseálaí bia agus blitz go dtí go réidh
Freastal & bain sult as!